Det er muligt at få kontrolpanelet til at gemme din verden automatisk, så du undgår tab af data. Dette gøres på en meget simpel måde, og det kræver bare, at vi opsætter en planlagt opgave.

1. Log in på kontrolpanelet
  2. Naviger til den server, du vil lave opgaven på
  3. Klik på Planlagte Opgaver i toppen af kontrolpanelet
  4. Opret en ny planlagt opgave
  5. Opgavetype vælger du Konsol/RCON kommando
  6. Kommando: skriver du følgende:  save-all
  7. Giv din opgave et navn
  8. Type: vælger du daglig, hvis den skal udføres daglig
    1. For at få din opgave til at blive udført mere end én gang om dagen, skal den gentages
    2. Vælg, hvor mange minutter/timer, der skal gå imellem opgavens udførelse
    3. Vælg, hvor mange timer, opgaven skal udføres i. I det fleste tilfælde vil man have, at det skal være 24 timer.
  9. Klik Gem, og du er færdig.