Kæmpe overhaling af 7 Days To Die serverindstillinger

Fra d. 08/03/2019 har vi opdateret vores konfigurationseditor (nem redigering af konfigurationsfiler) til alle 7 Days to Die servere. Alle serverindstillinger kan nu redigeres fra den indbyggede konfigurationseditor. Når du har ændret dine indstillinger, skal du blot gemme indstillingerne og genstarte serveren. Som udgangspunkt benytter ... Læs mere »

8th Mar 2019
Prima Servers ApS får nyt design

Vi har netop offentliggjort vores redesign af hjemmesiden - vores kundeside er blevet opdateret, og i den anledning valgte vi også at opdatere designet på hjemmesiden.

Oplever du fejl eller mangler på hjemmesiden, må du gerne kontakte os, enten via tickets eller email på support@primaservers.com

20th Aug 2016
Prima Servers får ny ejer

Pr. d. 1 april 2016 har Prima Servers fået ny ejer, nemlig Fionia IT ApS. I februar tog vi, Kristian, Morten og Dennis, en beslutning om, at vi ville sælge Prima Servers - årsagerne var der mange af, men hovedsageligt skyldtes det mangel på tid samt det forhold, at vi sideløbende har haft gang i andre projekter. Vi har i et stykke tid ... Læs mere »

1st Apr 2016
Opdateringer til kontrolpanelet

Sikkerhed, opdateringer mm. Kontrolpanelet er blevet opdateret, og denne gang med en masse ting, som vi tror, du vil blive glædeligt overrasket over! Der er blevet gjort mere for sikkerheden, du har som kunde flere muligheder for at holde øje med din server, og webkonsollen er ikke længere ... Læs mere »

10th Apr 2015
1 2 3