Kæmpe overhaling af 7 Days To Die serverindstillinger

Fra d. 08/03/2019 har vi opdateret vores konfigurationseditor (nem redigering af konfigurationsfiler) til alle 7 Days to Die servere. Alle serverindstillinger kan nu redigeres fra den indbyggede konfigurationseditor. Når du har ændret dine indstillinger, skal du blot gemme indstillingerne og genstarte serveren. Som udgangspunkt benytter ... Læs mere »

8th Mar 2019
Prima Servers ApS får nyt design

Vi har netop offentliggjort vores redesign af hjemmesiden - vores kundeside er blevet opdateret, og i den anledning valgte vi også at opdatere designet på hjemmesiden.

Oplever du fejl eller mangler på hjemmesiden, må du gerne kontakte os, enten via tickets eller email på support@primaservers.com

20th Aug 2016
Prima Servers får ny ejer

Pr. d. 1 april 2016 har Prima Servers fået ny ejer, nemlig Fionia IT ApS. I februar tog vi, Kristian, Morten og Dennis, en beslutning om, at vi ville sælge Prima Servers - årsagerne var der mange af, men hovedsageligt skyldtes det mangel på tid samt det forhold, at vi sideløbende har haft gang i andre projekter. Vi har i et stykke tid ... Læs mere »

1st Apr 2016
Opdateringer til kontrolpanelet

Sikkerhed, opdateringer mm. Kontrolpanelet er blevet opdateret, og denne gang med en masse ting, som vi tror, du vil blive glædeligt overrasket over! Der er blevet gjort mere for sikkerheden, du har som kunde flere muligheder for at holde øje med din server, og webkonsollen er ikke længere ... Læs mere »

10th Apr 2015
Introducerer: Betaling med Kreditkort

Introducerer: Betaling med Kreditkort Hejsa! Vi kan med glæde fortælle dig, at det nu er muligt at betale for din server med kreditkort direkte fra vores kundeside. Vi understøtter pt. de mest populære korttyper, heriblandt Mastercard, Mastercard Debit, Visa, Visa Electron, Maestro m.fl. Tilknyt dit kort Du kan allerede nu ... Læs mere »

2nd Nov 2014
Bliv Prima Partner

Vores kunder har nu mulighed for at blive partner. Som partner har man mulighed for at oprette sine egne rabatkoder, som man kan give videre til sine venner, og hver gang en kunde bruger din rabatkode, tjener partneren 10% af beløbet, som kunden købte for.Som kunde kan du logge ind på kundesiden og vælger Kundeside ... Læs mere »

26th May 2014
Nyt design!

Endelig... Nyt design!Flere måneders arbejde er ved at være færdigt. Der er stadig småting, der skal tweakes og enkelte dele, der skal ændres, men designet er nu så funktionelt, at vi har valgt at bruge det. Vi vil mægtigt gerne høre jeres feedback!Ændringer Helt redesignet forside Nye ... Læs mere »

9th Mar 2014
AdBlock påvirker ydeevnen i kontrolpanelet markant!

Vi har i længere tid undret os over, hvorfor TCAdmin virkede sløvt i Google Chrome, når det virkede fint i andre browsere. Vi har prøvet at skifte servere, geninstallere kontrolpanelet, rode med forskellige indstillinger, men lige meget hjalp det - nogle sider havde rigtigt lange svartider, og de af jer, der benytter jer af Filmanageren, har ... Læs mere »

11th Feb 2014
Hvor bliver det nye tema af?

Som nogle af jer nok har hørt, så har vi længe arbejdet på et nyt design... Faktisk har vi næsten været i gang, siden vi smed det nuværende design på. Hvorfor? Der gik ikke lang tid, inden vi følte, at det var for kedeligt at se på. Vi kan godt lide at lave tingene selv, og da vi havde ... Læs mere »

4th Feb 2014
Game Desk ønsker en glædelig jul og et godt nytår

Så blev det endelig juleaftensdag, og der er nu kun et par timer til den dejlige julemad og dansen rundt om det pyntede juletræ. Hos Game Desk har vi allerede fejret dagen ved at give 15 servere væk gratis, og vi ønsker alle et stort tillykke med deres nye server :-) Derudover vil vi ønske ... Læs mere »

24th Dec 2013