Hvordan kan jeg forbinde til min servers FTP?

For at forbinde til din server skal du logge ind på kontrolpanelet. Når du er inde, skal du klikke ind på din spilserver. Herinde kan du se, at der står en linje med "FTP", hvor der står en IP samt en port. Denne IP og port skriver du ind i din FTP klient (Filezilla f.eks., som kan hentes her) - indsæt det som værten (hostname). Derefter skal du bruge samme login information som til kontrolpanelet (det brugernavn og den kode, som du logger ind med), og herefter klikker du tilslut. Når du er inde, kan du se alle din servers filer.