Bukget er blevet integreret i vores kontrolpanel, og det er nu nemmere end aldrig før at installere plugins til din server. Nederst er der en video guide.

Installation af plugins
  1. Log ind på TCAdmin
  2. Vælg din Minecraft server, som du vil installere et plugin på.
  3. Tryk på Plugins.
  4. I dropdown-menuen på den nye side skal du enten vælge Alle Kategorier eller vælge en specifik kategori, som du vil søge i.
  5. I feltet Navn indtaster du navnet på det plugin, du vil søge efter.
  6. Klik Installer ude i højre side.
Dit plugin er nu installeret! Du kan selvfølgelig også installere plugins ved at uploade dem til 'plugins' mappen i din Filmanager.
Men vent - der er mere! Du kan også opdatere og afinstallere dine plugins igennem kontrolpanelet.

Opdatering af plugins
Gennemfør step 1-3 fra afsnittet Installation af plugins.
  1. Vælg UpdateAvailable fra feltet Status.
  2. Nu vil alle de plugins, du har installeret, og som der findes en opdatering til, blive vist.
  3. Ude i siden skal du klikke Opdater ved de outdatede plugin.
De valgte plugins er blevet opdaterede!

Afinstallation af plugins
Gennemfør step 1-3 fra afsnittet Installation af plugins.
  1. Vælg Installed i feltet Status.
  2. Dette vil vise dig alle de installerede plugins på din server, såfremt de er installeret igennem Plugins.
  3. Tryk Afinstaller ved de plugins, du vil afinstallere.
Færdig!

Video guide

Nemt, ikke? Kontakt gerne vores support, hvis du oplever problemer med installation/opdatering/fjernelse af plugins.