Guide til RustAdmin

RustAdmin er en RCON klient, du kan bruge til at administrere din server og dine spillere. Alle funktionerne kommer i et lækkert design, der er ganske overskueligt.

Installation
  1. Gå til RustAdmins hjemmeside
  2. Tryk på 'Download' og gem filen på din PC
  3. Udpak zip arkivet til en mappe på din computer
  4. Åben RustAdminRelease\RustAdmin.exe

Konfiguration
  1. Gå til 'Configuration' fanen i toppen af programmet
  2. Vælg 'WebRcon' som RCON Type
  3. Indtast din servers IPportrcon port og dit rcon password
    1. Din servers rcon port er altid din spilservers port + 1 - f.eks. 28016, hvis din spilservers port er 28015
    2. Du kan finde din spilservers rcon password i konfigurationsfilen
  4. Gem din konfiguration ved at klikke 'Save'
  5. Gå til 'Server' -> 'Connect' i toppen for at forbinde
  6. Hvis din konfiguration var korrekt, bør du nu være forbundet til din servers RCON

Administrer spillere (kick, ban, etc)

Fra programmet kan du nemt administrere dine spillere. At banne, kicke og tilføje spillere som admin kræver dog typisk, at du kender deres SteamID. Hvis spilleren sidder på serveren, kan du kopiere spillerens SteamID ved at gå til 'Players' fanen og højreklikke på spillerens navn. Dette IP kan du f.eks. banne under 'Bans', eller du kan bruge det til at gøre en spiller til admin under 'Powered Users'.

• Rust, RCON, RustAdmin, Kick, Ban, Configuration, Server