Opsig din service

Ønsker du at opsige din service, skal du være logget ind på vores kundeside. Fra kundesiden går du til Dine Aktive Produkter/Services. Hvis du ønsker at opsige, fordi du er utilfreds med vores service, må du meget gerne kontakte vores kundeservice først, så eventuelle misforståelser kan reddes ud.
Herfra kan du vælge den specifikke service, du ønsker at opsige. Når du har valgt den, skal du ude i venstre side klikke på 'Opsigelse'. Her indtaster du, hvorfor du ønsker at opsige din service og vælger, hvornår du ønsker at opsige din service fra.
Vælger du Øjeblikkeligt opsiges din service, næste gang vores system gennemgår opsigelser. Dette sker hver dag klokken 00:00.
Vælger du Ved udløbsperioden opsiges din service den dato, hvor din server skulle have været fornyet. Der bliver ikke genereret en ny faktura.

Hvis du fortryder din opsigelse, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt for at undgå tab af data. 

  • opsigelse, cancellation, annullering
  • 3 kunder fandt dette svar brugbart
Hjalp dette svar dig?

Relaterede artikler

Op- eller nedgrader din service

Mangler din server ressourcer? Er der ikke plads til nok spillere? Eller kan du se, at din server...

Hvordan tilknytter jeg min Facebook/Google/Twitter konto?

For at gøre det nemmere for dig at logge ind på vores kundeside, er det nu muligt at tilknytte...