Som nogle af jer nok har hørt, så har vi længe arbejdet på et nyt design... Faktisk har vi næsten været i gang, siden vi smed det nuværende design på. Hvorfor? Der gik ikke lang tid, inden vi følte, at det var for kedeligt at se på. Vi kan godt lide at lave tingene selv, og da vi havde en smule kendskab til kodning af HTML, CSS og Javascript, så gik vi ellers i gang - men resultatet blev en smule kedeligt, må vi ærligt indrømme.
Men betyder det så, at vi har arbejdet på et nyt design i 6 måneder? I det store hele, så ja, men man kan vidst roligt sige, at der har været mere end én 'prototype'.
Vi har hele tiden prøvet at designe et tema, der er overskueligt, lækkert at se på, og som har viser mest muligt. Det har betydet, at vi faktisk op til flere gange er startet helt fra 'scratch' igen, og indtil videre har vi startet på ikke mindre end 6 forskellige designs. Det er selvfølgelig ikke alle, der blev færdige, men da det endelig begyndte at være derhen af, så var der noget, der bare ikke passede ind, og så startede vi forfra. 

For et par måneder siden prøvede vi så at starte på at kode vores design i et framework kaldet Foundation, og dette har vi holdt os til. Vi tør endnu ikke spå om, hvornår designet bliver offentliggjort, men vi håber, at det bliver snarest muligt.

Hvilke ting har vi satset meget på?
  • Overskuelighed
  • Nemmere adgang til kontrolpanelet (login opdelt)
  • Mobilvenligt site
  • Omdesign af faktura

Vi håber, at I vil tage godt imod designet, når vi engang er færdige :)
Game Desk

Tuesday, February 4, 2014

« Tilbage