Vi åbner igen for salget!

Vi har i den seneste måned haft helt udsolgt på alle produkter. I starten af måneden bestilte vi en ny server hjem, den kommer dog først i starten af september. Efter at have ryddet lidt op, fandt vi ud af, at der stadig var en smule plads tilbage på vores servere - så hvis du godt kunne tænke dig en ... Læs mere »

27th Aug 2013
Største nedetid - Kæmpe DDoS angreb

Klokken 17:18 gik Alpha offline. Personer, der forbandt til vores TeamSpeak, fortalte os, at vi var under angreb.En person havde tilsluttet sig deres server, som var hostet hos os, og blæret sig med et tidligere DDoS angreb, han havde lavet mod dem. Dette blev optaget af en af brugerne på TeamSpeak serveren, og personens IP blev taget. ... Læs mere »

21st Jul 2013
Game Desk har kørt i 6 måneder - Vilde rabatter!

I anledning af, at Game Desk i dag har været kørende i 6 måneder, har vi tænkt os at give lidt rabat. Der er 60% rabat på alle Minecraft servere med 1GB til 8GB RAM (Rabatkode: 6MONTHSMC) Alle FPS servere (CS, Gmod, TF2 etc.) koster 7DKK pr. 32 slots (Rabatkode: 7KRONER) Vi har ikke meget plads tilbage, og rabatterne gælder kun i en ... Læs mere »

15th Jul 2013
Vind en Minecraft server!

Vi har netop sat gang i en konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en Minecraft server!Der er flere vindere, og konkurrencen kører indtil den 1. juli 2013 klokken 00:00.Hvis du vil have en chance for at vinde, eller hvis du bare vil vide mere, så klik her: http://goo.gl/4oFnK Hav en god sommer ;-)Teamet bag Game Desk Læs mere »

19th Jun 2013
1 2