Sikkerhed, opdateringer mm.

Kontrolpanelet er blevet opdateret, og denne gang med en masse ting, som vi tror, du vil blive glædeligt overrasket over! Der er blevet gjort mere for sikkerheden, du har som kunde flere muligheder for at holde øje med din server, og webkonsollen er ikke længere irriterende.


Totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse gør det endnu mere sikkert, når du skal logge ind i kontrolpanelet, og det er også med til at sikre, at ingen andre kan logge ind på din konto. Vi anbefaler kraftigt, at man gør brug af det.
Læs mere om opsætning af totrinsbekræftelse i vores vidensdatabase: Opsæt totrinsbekræftelse i kontrolpanelet


Flere logfiler

For at give dig mere kontrol over din server, er det nu muligt for dig at se logfiler over, hvornår din server er blevet startet, stoppet og genstartet, og du kan også se, hvem der har genstartet serveren. Logfilerne kan tilgås fra din spilservers kontrolpanel ved at klikke på 'Logfiler'. Du har mulighed for at streame og downloade logfilerne.


Webkonsollen er mere avanceret

Før i tiden når man scrollede op i webkonsollen, blev man automatisk ført ned til bunden, når der blev skrevet nyt output til konsollen - dette sker ikke længere, hvis du ikke befinder dig i bunden af webkonsollen. Scroller du op, 'låser' konsollen sig fast, og når du scroller ned til bunden igen, fortsætter den som normalt.
Dette er en ændring, der gør det meget nemmere for dig, hvis du skal finde ud af, hvad der sker på din server.
Friday, April 10, 2015

« Tilbage