Pr. d. 1 april 2016 har Prima Servers fået ny ejer, nemlig Fionia IT ApS. I februar tog vi, Kristian, Morten og Dennis, en beslutning om, at vi ville sælge Prima Servers - årsagerne var der mange af, men hovedsageligt skyldtes det mangel på tid samt det forhold, at vi sideløbende har haft gang i andre projekter. Vi har i et stykke tid været i forhandling med Fionia IT, som var interesseret i at opkøbe Prima Servers, og begge parter er kommet frem til en løsning, som tilfredsstiller os alle sammen.

Hvad betyder det for dig som kunde?

For dig som kunde kommer det ikke til at betyde noget. Vi skifter ejer, og det er det - Prima Servers fortsætter som hidtil, under samme navn med de samme gode ydelser osv. Morten og Kristian har dog valgt at stoppe som supportere og serveradministrator pga. manglende tid, men Dennis forbliver i virksomheden som ansat. Han vil fortsat tage sig af support, vedligeholdelse af servere og daglig drift af Prima Servers.

Skulle du som følge af ejerskiftet ikke have lyst til at fortsætte hos Prima Servers, kan du opsige dit lejemål på vores kundeside. Vi kan dog forsikre jer om, at fra nu af bliver det kun bedre at være kunde hos Prima Servers - nu da det ikke længere er os, der skal stå for den administrative del, har vi langt bedre tid til at fokusere på vores kunder og på at forbedre vores service! :-)
Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

To, der takker af ...

Kristian

Mig er der nok ikke så mange af jer, der kender, men jeg var med til at starte Prima Servers i slutningen af 2012, dengang vi hed Game Desk. I starten var det mest vores Counter-Strike kunder, jeg var i kontakt med, men senere stoppede jeg med at supportere og stod i stedet for at vedligeholde vores servere og hjælpe med administrationen. Jeg har haft gang i mange projekter, som havde noget med Prima Servers at gøre, bl.a. en Minecraft Liste, som var kodet helt fra bunden, men efter lang tids arbejde mistede jeg interessen for det, eftersom jeg både havde gang i uddannelse og andre projekter. Jeg havde ikke længere tid til det, og det er også derfor at jeg pr. dags dato vælger at stoppe med mit arbejde i Prima Servers - selvom det har været en fornøjelse at være med til at starte noget, der har vokset sig så stort.

Jeg vil gerne takke jer for at have valgt os som jeres foretrukne host - det har været en fornøjelse at se, hvor glade vores arbejde har gjort jer.

Jeg vil ikke afvise, at jeg stopper helt med at arbejde for Prima Servers - men det bliver ikke fast. Skal virksomheden bruge mit hjælp til et nyt projekt, så kan jeg nok overtales til at være med bag scenen. Farvel, og tak for nu, og tak til Fionia IT, som sørger for, at Prima Servers kan køre videre i de bedste hænder! :-)

Morten

De fleste kender mig nok fra Minecraft supporten. Der er nok ikke mange, der ved, hvordan jeg startede ved Prima Servers. Jeg fik faktisk en Minecraft server sponsoreret til at starte med. Serveren blev hurtigt en populær Towny server, som jeg styrede sammen med min gode ven Marcus. Efter et stykke tid så personerne bag Prima Servers, at jeg havde godt styr på Minecraft. De manglede en person til at yde support til Minecraft, og de spurgte om jeg havde lyst til at blive supporter, hvilket jeg sagde ja tak til med det samme. Jeg så det som en stor mulighed for at udvikle mig selv, både på Minecraft fronten og mentalt. Siden da har jeg fået en stor viden, og ikke kun om Minecraft, men også hvordan spilhosting generelt fungerer! Jeg vil gerne give en stor tak til alle vores kunder og ønske jer det bedste. Jeg har stor tiltro til at Dennis og Fionia IT nok skal tage godt hånd om jer. Jeg valgte at stoppe da jeg er i gang med andre projekter og føler ikke jeg har tiden til Prima Servers mere. Jeg er sikker på at Fionia IT kommer med et frisk pust, som I kunder vil komme til at nyde godt af.

Sidst men ikke mindst stor tak til Dennis, Kristian, Jesper og Fionia IT!

Tak til vores kunder og partnere

Alle vores kunder og partnere skal have kæmpe tak indtil videre! I har givet os en utrolig oplevelse, og I har været med til at skabe noget stort, og vi ser frem til at i fortsat vil være med til at gøre Prima Servers til noget endnu bedre, end det er nu. Uden jer ville vi ikke være kommet så langt, som vi er i dag. Der skal også lyde tak til personer fra MinecraftForum.dk, som har været med til at sprede ordet om Prima Servers og vores gode support - hvilket vi håber, I fortsat vil blive ved med :-)

Udover at yde en tak til vores kunder og partnere generelt, er der én person, som vi gerne vil have lov at takke en smule mere: Ejeren af spilfællesskabet ‘Spil Er Sjovt’ (tidligere WonderCraft). Du/I har været med fra start, og I har haft så mange servere kørende igennem os, at I var med til at gøre, at vi kunne udvide, og I sørgede i den grad også for at lade folk høre om os. Mange tak!


De bedste hilsener
Prima Servers


Friday, April 1, 2016

« Tilbage