Hvis du af den ene eller den anden grund ønsker at enten opgradere eller nedgradere din server, så er dette muligt. For at opgradere/nedgradere skal du følge disse trin:

1. Log ind på kundesiden.
  2. Klik Servere i menuen og vælg Mine Servere.
  3. Find den service, du ønsker at opgradere. Uden i højre side er der en pil. Hvis du trykker på den, får du muligheden for at opgradere og nedgradere.
  4. Vælg, hvilken pakke du vil opgradere til.
Når du opgraderer din service, så sker det, så snart betalingen er gået igennem. Du bliver selvfølgelig ikke opkrævet for endnu en måneds betaling - i stedet kigger vores system på, hvor lang tid du har haft din service, og ud fra det beregner den en pris til dig. Hvis du f.eks. er halvvejs inde i betalingsperioden, skal du kun betale halvdelen af prisen.