Tilføj mods til din ARK: Survival Evolved server

Installer mods automatisk

1. Gå til din servers kontrolpanel
  2. Tryk på "Steam Workshop"
  3. Søg efter det mod, du ønsker at installere. Det er også muligt at installere en Workshop Collection ved at afkrydse "Collection"-feltet
  4. Klik "Install"
  5. Når moddet er installeret, tilføjes det til ActiveMods i GameUserSettings.ini

Opdater mods

Denne metode kræver, at dine mods er installeret vha. "Steam Workshop".

1. Gå til din servers kontrolpanel
  2. Tryk på "Steam Workshop (updates)"
  3. Tryk "Update All" for at opdatere alle mods eller tryk på "Update" ved hver enkelt mod for kun at opdatere det specifikke mod

NB: Er der ikke opdateringer til nogle af dine mods, vil der heller ikke fremgå nogle af interfacet.

Installer dine mods manuelt

1. Gå til ARKs side på Steam Workshop og find dit mod
  2. Gå til C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Content\Mods på din PC
  3. Marker mappen og .mod-filen, der har samme navn (navnet er moddet's ID, som du skal bruge senere)
  4. Lav et ZIP arkiv af filerne
  5. Gå til kontrolpanelets Filmanager og browse til \ShooterGame\Content\. Opret en mappe, der hedder Mods
  6. Gå ind i mappen Mods og upload din nye ZIP fil - efter upload udpakker du filen
  7. Gå til Kommandolinjer og opret en ny kommandolinje. Indtast ID'et på dit uploadede mod ved 'Active Mods' og tryk Gem
  8. Ønsker du at bruge flere mods, skal ID separeres med et komma (,) og ikke et mellemrum. F.eks. 627633080,630150996
  9. Moddet er installeret på din server
  • ARK Mods, ARK Survival Evolved, Mods, Steam Workshop, Steam, Workshop