For at tilføje et billede til din server, som bliver vist til venstre for navnet på listen over servere, skal du gøre følgende:

1. Have et billede, der er 64x64 pixels - hverken større eller mindre
  2. Billedet skal være i PNG format
  3. Omdøb dit billede til server-icon.png
  4. Upload dit server-icon til din servers filer, så den ligger i samme mappe som din server.properties, minecraft_server.jar etc.
  5. Genstart din server

Når du har fulgt de 5 trin, skulle du gerne ende med et resultat, der minder lidt om dette:
Server Icon