Ændr din servers sværhedsgrad

1. Gå til din servers kontrolpanel
  2. Klik på Konfigurationsfiler
  3. Åben GameUserSettings.ini med Konfigurationseditor i højre side
  4. Skift værdien for 'Override Official Difficulty' - læs mere om denne værdi nedenfor

Override Offical Difficulty med en værdi på 1 giver dinoer i level 30. For hvert step du går op, tilføjes der yderligere 30 levels til dinoers max levels. En værdi på 10 giver således et max level for dinoer på 300.
Skal max level være på 1200, kan man udregne værdien for Override Official Difficulty således: 1200/30 = 40 - værdien er altså 40.

Har du ændret sværhedsgraden efter serveren har været startet første gang, træder ændringerne kun i kraft for nye dinoer, der spawner. Du kan bruge følgende kommando til at dræbe alle vilde dinoer:
cheat DestroyWildDinos

Ønsker du at dræbe alle dinoer, inklusiv de tæmmede, gøres det med kommandoen:
cheat DestroyAllEnemies

• Difficulty, DifficultyOffset, OverrideOfficialDifficulty, Sværhedsgrad, Max dino level, Max level, Official Difficulty