Opret en Workshop Collection

Den nemmeste måde, du kan installere addons til din Garry's Mod server på, er via Workshoppen. På denne måde kan du nemt og hurtigt installere flere forskellige addons på én gang.
  1. Åben Steam og log ind med din konto. Når Steam er åben, trykker du Fællesskab. Her søger du efter Garry's Mod under 'Find Hubs'. Tryk nu på Værksted. Her vælger du i toppen Gennemse -> Samlinger og trykker Skab samling.
  2. Navngiv din titel - navnet er ikke vigtigt. Upload et billede til din samling af addons og skriv en lille beskrivelse. Under 'Hvad slags samling er dette?' skal du blot lade indstillingen stå på 'Genstande, som passer sammen'. Vælg 'ServerContent' under 'Hvilke kategorier tilhører din samling?'. Klik nu 'Gem og fortsæt'.
  3. Gå nu tilbage til forsiden af Garry's Mod værkstedet og find de addons, du ønsker at bruge. Ved hvert mod Tilføj til samling og vælger din samling. Klik herefter OK.
  4. Gå tilbage til forsiden af værkstedet og klik på Dine værkstedsfiler -> Samlinger. Her vælger du din samling og trykker Udgiv i toppen.

Din samlings ID finder du ved at gå til din samling, højreklikke på siden og trykke 'Kopier sidens URL'. Denne indsætter du f.eks. i din browser eller i et tekstdokument. Står der f.eks. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=912949493 er ID'et 912949493.
  • workshop collection, Workshop, værkstedssamling, install addons, mount addons