Op- eller nedgrader din service

Mangler din server ressourcer? Er der ikke plads til nok spillere? Eller kan du se, at din server har et overskud af ressourcer? Så bør du kigge på at op- eller nedgradere den. Op- og nedgraderinger af din service sker med det samme, og vores system regner selv ud, hvor stort et beløb, du skal af med (eller får tilbage), når du bestiller en op- eller nedgradering af din service. Systemet tager i betragtning, hvor lang tid, der er tilbage af din lejeperiode, samt hvad din service koster at holde kørende per dag.

For at op- eller nedgradere din service, skal du gå til Dine Aktive Produkter/Services fra kundesiden. Herfra vælger du din service og trykker 'Opgradering/Nedgradering'. Fra næste side kan du vælge, hvilken pakke, du ønsker at opgradere til.

Oplever du problemer, så kontakt vores kundeservice, så de kan hjælpe dig.
  • opgrader, upgrade, downgrade, nedgrader, change package